NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::entri hangat-hangat putu ubi::

29 November 2010

::entri hangat-hangat putu ubi::

uhhh, teringat plak kat putu ubi hujan-hujan begini...kalau kat kelantan maulah sesuka hati cari kat mana kalau nak makan, kalau s/alam mane nak cari??ada sesiapa tahu? adapun mungkin tak sesedap yang biasa dimakan, hehe...kononlah, tiket balik da book siang-siang, tak sempat panas bontot dop s/alam, pikir nak balik kampung bagai nak rak, seharian kehilangan mood bila dop kat sini...hoh!!bila lah nak abes study neh, mau konvo wehh... macam ubi badak jek asek menternak body neh...ada sesiapa tahu camne nak kuruskan badan, target dalam 6 bulan nak balik ke berat asal...huhuh, sempat ke tak, mau nya meraung tak muat baju nanti...benciiiiiii!!!
okeis, dah dah...

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign