NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::domino pizza story::

02 November 2010

::domino pizza story::

First time makan dominos neh, rasanya lebih sedap kot berbanding Pizza Hut, tapi dua-dua ada taste yang tersendiri...kalau nak makan time ramai-ramai mungkin agak okei dengan layan dominos ne, ambil yang extra large terus, barulah berbaloi orang kata...tehee,bab makan memang tak berkira...tangkap muat aje, tu yang syookkk
okei, nak dijadikan cerita malam match tu, kitaoram membawa hati yang lara ke DOMINO pizza, memang cam tak bape sesuai actually, sebab keesokannya saya exam, tapi takleh nak  study
maka sampailah jua kat domino pizza tu...alah, yang kat tepi plaza massalam tempat kes beng hock tu...bus stop kat situ menyeramkan okei, sekiranya keseorangan adalah tidak digalakkan menunggu kat situ ye...apa pun domino pizza memang best, harga pun berbaloi sangat...first time try, hihi=p ...

kesimpulannya dari punca nak makan dominos neh,buat baik berpada-pada, kadang2 kita berharap sekiranya kita berbuat baik makanya kemungkinan orang tak sanggup buat jahat kat kita adalah tinggi, namun angan2 ku musnah, malah dipijak2 plak kebaikan kita dengan bulian yang memang tidak patut...saya jenis yang tak sampai hati, tapi tu la orang ne macam2 ragam, kita tak akan menyangka watak seseorang, sekejap baik depan orang lain, tapi perangai kat depan kita macam &*^%$#@....semata2 nak tunjuk diri tu memang naif, mitak simpati dan kepercayaan dari orang lain, supaya kita ne nampak buruk2 je kat depan orang lain...baguss ko nye lakonan, lain kali mitak  watak macam fasha sandha dalam drama CHiNTA tu ea, mesti berkesan ko punya lakonan...sekeh kan...aisehh, kan da cakap takmo entri2 yang macam ne tuk bulan ne...huhu(--")..okeilah kesimpulan memang jauh panggang dari api pasalnya dari makan terus ke human values...haha=p

note: domino's pizza memang sedap..hehe=p

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign