NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::cerita sedikit basi::

30 November 2010

::cerita sedikit basi::

 nak bercerita sebelum ne sangatlah moody, kata lagi bosan, nak update resume sendiri entah bile lagi, bila difikir-fikirkan kenapa tak ada apa-apa lagi setakat ne yang membanggakan diri berlaku...i need magic, please...eheh, berangan lah ko! kalau difikirkan tentang study memang tak pernah habis...kalau difikirkan kerja arghhh....nanti asek fikir nak cuti plak, adakah disebabkan "unknown sindrom" atau pendek kata.......pikirlah!!
pic source: tupian8.info
pepagi neh, teringat plak budak adam, ee geram-geram, semalam en.azham buatkan saya menepuk dahi akibat kesilapan sendiri, silap booking tarikh tiket, takleh buat apa-apa dah, pasrah...huuu, rugi sehari, selalu jek macam tu,...berkira-kira untuk mengamalkan tips diet, apa lagi...puasalah!!entah bila nak start..rejuvenate kan diri amat perlu disaat kritikal lemak berdongdang sayang, tertekan okeh...aishh, tepukkan!!

eh, lari topik lak, actually nak cerita pasal...oo my, saya sedang tengok rancangan turunkan berat badan...petang-petang sketlah update ye...hihi=p,

note: jangan marah

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign