NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::bulan satu satu::

02 November 2010

::bulan satu satu::

bulan november sangat banyak movie best, saja letak list, mana tahu ter"melawat" tapak wayang ada jugak hint2 nak tengok cite pe nanti, supaya tak frust...hehe=P

  • megamind - hah, yang ne wajib tengok!animasi movie tak pernah mengecewakan saya..hehe
  • Death place - thai horror movie biasanya best, tapi tataula kot masih sama jalan/watak..
  • Unstoppable - movie action/thriller macam ne pun nampak cam best jugak.. 

  • Skyline - hmm,ingatkan pasal keta da, ne pun kira cam attract jugak dia nye trailer..huhu
  • harry Potter & the death hallows: part 1: hurmm..yang ne tatau perlu tengok ke tak...
  • Rapunzel: A tangled Tale - ooo, yang ioni wajib tengok...hehe=p
  • Ngangkung - lakonan sam mesti lawak...hehe



kesimpulannya, bulan november dan disember banyak movie best, dapat tengok salah satu pun kira okei..hehe=p

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign