NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::amat pasti-puas sudah dicari,hilang jua::

24 November 2010

::amat pasti-puas sudah dicari,hilang jua::

terpaksa menerima hakikat yang pahit, sekiranya sesuatu yang dihargai hilang tanpa disedari...pemberian dari tersayang, terus merasakan diri tak pandai menghargai pemberian orang lain...wuuwwu(T_T), tak bagitahu lagi tentang itu, tak sanggup, mesti terpamer kecewa kerana tidak menjaga ia dengan baik, saya lagi kecewa...nak dapat bukan senang,   nanges lagi...(T_T)
pic source : letsbuyit.co.uk
cincin pemberian mak hilang entah kemana, da puas cari serata rumah...tak pasti bila hilang...masa cakap nga en.azham malam kelmarin baru perasan takde melekat kat jari...(sori sayang terus rasa moody semacam nak cakap) macam mana nak bagitahu, serba dan salah...bukan senang mak nak beli tu, hadiah mak bagi masa mak dapat bonus ...nanges lagi...tensen, mesti masa basuh pinggan mangkuk masa kenduri kendara raya haji lepas, tak pasti bila takde...(T_T)

selalu saya cam itu, eh baru first time actually macam ne, hoh!asal macam materialistik plak statement kat atas

note: k lah mau setel keje orang...huu

2 comments:

  1. bakpo buleh iley... g caghi cepak nuh... huhu

    ReplyDelete
  2. tebolah tekpom..huu, sedey, meme tak jupo cari, umoh tok pun takdop..(T_T)

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign