NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::trend tunang kawen terkini ::

17 October 2010

::trend tunang kawen terkini ::

1. acara tunang da macam kawen
sekarang da macam trend plak yew, tunang pun kena ade pelamin...huhu, rambang mata wehh, pelamin tunang cantik2 plak tu...mau jugak macam tu, tapi fulusnya tidak ada, tapi kadang2 terfikir panjang jugak, sayangkan duwet lebey..tak sanggup.(--"), saving untuk honeymoon je la;p


2. pre-wedding photo shoot
ingatkan negara barat jek macam neh, owh dunia globalisasi sungguh canggih kan?? dengan teknologi kamera digital dan bertambahnya insan-insan kreatif dalam shoot photo dan edit2 gambar neh, menambahkan lagi keterujaan untuk turut serta dalam mengabadikan saat sebelum bergelar isteri..hmm, kalo saya nak shoot gambar pre-wedding after kawen bule??hehe;p...lagi syokkk wehh, leh peluk2, tapi takle nak cakap pre-wed pic la plak kan?takpe saya buat kelainan sket...haha;p




3. shoot photo kawen kat luar umah
sekarang da tak main gambar bride lam umah jek, wajib ada aksi2 romantis kat luar sebagai kenangan, once in lifetime what??owh..saya suka part ini..sangat canteekk bangat gambar newlywed yang shoot kat luar, bergabung dengan alam semula jadi...sangat shukaa, huff..mampu berangan je..yang penting lei cuci mata tengok pic pengantin shoot gitu, chantekk kan??(--")


source pic : google, thanks
note: hanya mampu berangan..ngee(--")

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign