NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::suka teramat::

26 October 2010

::suka teramat::

hehe..rasa nak menyengih je..selalu je macam tu, even segala benda tak completed dan serabai, hanya beberapa hari lagi segalanya akan rasa selesai, didoakan semuanya lancar dan baik2...feeling kat mak pun da mula terasa lebey2, harap hati dan perasaan bersabar...haritu pernah jugak terasa rindu, terus send text pendek, spontan mak call, dan saya spontan jugak nanges...sungguh buruk perangai even da tua2 cam gini pun masih manja keterlaluan..huuu(--")..perasaan tak pernah menipukan??sehari dua ne sangat menduga rasa rajin...asek hujan dan berhawa dingin, so banyak berbungkus lam blanket2 comel yang saya rembat ritu...hehe, berguna jugak rupanya beli, tiket pun tak check lagi betul ke tak booking tarikh dan masa, maunye tersilap..menangis tak berlagula...plan to do kat umah pun da tersusun kemas, tunggu nak laksana je, 4hb mintak2 plan bersama eni & salihah berjaya dilaksanakan...yang tak berjaya setakat ini tak lain dan tak bukan report project yang terbengkalai...da la projek yang buat dah terbengkalai, report project pun 2x5, menci, mencii!!! tak baik menci2 ye, cuba bersangka baik, confirm siap keje...baiklah, gambatee!!

note : ee..geram2(--")

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign