NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::sexy body::

18 October 2010

::sexy body::

okei, hari ne terasa penat
sebabnya kurungan dan perapan beberapa hari dalam rumah
betul2 membuatkan body bertambah sexy dengan lemak2 yang tidak sepatutnya..huh!!
tulang-tulang pun asek bunyi rangup semacam (kurang kalsium kot)
kalah biskut famos amos..oowh!teringat plak
untuk pengetahuan kamu, alamanda adalah tempat paling tidak sia-sia untuk layan famos amos
biskut famos amos yang paling sedap dan paling berbaloi untuk dimakan 
entahla...mana2 tempat tak dapat nak lawan kesedapan aromanya kat situ...hehe;p
itu hanyalah pengalaman saya..
setelah setengah hari kat dewan resort tu
input yang dapat sangat berbaloi
untuk entri akan datang saya cuba apply kan yeww...
eheh, tetiba teruja dengar orang cakap spanish
huhu...nak speaking pun terbelit lidah...
owhh sangat suka session tadi...suka2

note: i miss sumone(--'')

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign