NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::membuta::

28 October 2010

::membuta::

huh, apa nak jadi tak tahulah..asek membuta je sehari dua ne, perangai paling buruk dalam jangka hayat...huu(T_T), lemak asek dop bertambah je...sehari dua ne emo jek baca newspaper, takde cite lain...buat sebulan dua ne, budaya lari dari rumah sebab takmo kahwin akan jadi topik familiar kat lam newspaper ye, pastu pasal anak2 muda yang panas baran sampai derhaka kat mak bapak, cam cibai je perangai budak2 zaman sekarang, ok stop, karang dop sumpah seranah je keje, huhh!! buat adik tersayang didoakan dimurahkan rezeki, semoga ada tempat untuk mu ye dik..nak tunggu kakak yang ne slow motion la sket..haruslah bersabar hanya ada 2hari lagi sebelum segala-galanya selesai..


note: ruang itu untukku..hehe

2 comments:

  1. rindu ami jugak, eh ami dah pindah ke skang? terbaca ami nye entri td, ujung tahun lepas ika terdetik gak nak g jenguk ami masa raya, huhu..

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign