NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::entri untuk masa depan::

22 October 2010

::entri untuk masa depan::

eheh...beria-ia je, hari tu kan ada saya nak cite pasal conference kat intekma
tapi lupa kejap disebabkan teringat perempuan bajet bagooss tu!loya weehhh..
tak sabar nak share pasal entri tu, i mean pasal conference tu, 
sebab tak sempat g nak wat die nye grafikk...ececeh, kunun gileww!
nak melukis pun tak pandai, ko berangan uat grafikla pulak...haha;p
takpe2...chill okei, entri2 tersebut memang sangat bermakna buat diri saya tentunya, 
memandangkan, masa sangat pendek, sebab saya nye project report tak siap g, pastu kena baca banyak plak
(nampak sangat suka bertangguh2 kan, tambah pemalas untuk membaca yeww..huuu(--") <-----
maka saya tangguhkan entri tu untuk masa akan datang...haha;p
tengok tangguh lagi...k mau tito jap, 

note : hari ni hari jumaat..sangat suka^_^

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign