NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::dulu-dulu::

16 October 2010

::dulu-dulu::

pic source: dianechamberlain.com
hehe, baca entri-entri dahulukala buat kita tersenyum sinis kan
ade jugak yang buat kita rasa tak bape nak cerdik
haha..saya la tu, malu betul baca entri-entri terdahulu
biasa lah, kadang emosi nombor satu kan?
biasa lah, nama lagi perempuan
dari sekecik-kecik perkara nak dibesarkan
biasalah nama lagi kaum hawa
hehe, eiishh memang malulah 
tak sangka saya boleh buat entri merapu-merapu gitu
betul ke saya yang buat??aishh tak mo ngaku plak rasa
tu lah kita sebagai penulis blog, 
haruslah bertanggungjawab dengan apa yang kita tulis kan??
time buat entri tu sedap jek mengarang
sedap je nak emo-emo (bukan nemo )
sedap je mengutuk, sedap je nak judge orang
sedap jek nak marah2 orang
sedap je mengumpat
ade jugak yang memuji lebey2
aisshh malu betul...haha(okei masih merapu)
daaa...(^_^)

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign