NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::bestnye, lapar ::

22 October 2010

::bestnye, lapar ::

dop belek blog kak hana tadi, terus rasa lapar tengok masakan kak hana...huhu
untungnya pandai memasak macam tu...bahagia hidup...hehe
hari ne memang masa banyak terbuang, sat lagi nak g hantar borang minta keje
insyaallah ada rezeki ada la, takde cuba yang lain plak..(^_^)
niat dihati nak g window shopim...huhu, harap takdelah yang berkenan
risau plak bila gaji masuk ne, nafsu sama naik merasuk meroyan!!
tak sempat habes exam saya da beria-ria  nak belanja en.azham...haha;p
macamlah boleh jawab exam (--"), lagi plak, still ada 3 paper lom lepas
enjoy beria-ia jek cam da habes paper...buruk perangai!tapikan...
kita takleh paksa diri sangat, perlu la amik angin luar jugak kan?, santai2, hilangkan stress...
ececeh pandailah ko...konon, haha;p...esok exam yew!sedar sikit...hhmm(--")
saje nak spoil kan mood orang...menciiiii!!(@_@)

note: nak order online banyak2...tertekan!!
tepom mak, dioram makan nasi minyak hari ni...mau balik skang jugak(T_T)

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign