NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::berita, cerita, bla, bla, bla::

02 October 2010

::berita, cerita, bla, bla, bla::

pic source: 2007.pq.cz
ok, rasa macam malas da nak baca newspaper ne, cerita yang sama, kebanyakannya tak bermoral... apa nak jadilah nga manusia sekarang macam da.....ok malas nak cakap, hehe..pepun hari cuaca suram, kerja sekola banyak, tapi saya tetap menulis, entri ne!!hoho, nama lagi pelakon atas dunia kan, kenala berlakon sepenuh hati sebagai student yang masih tergaru-garu dahagakan ilmu yang tak pernah cukup neh, esok karang berlakon jadi kuli orang plak carik duit nak suap makan, eh nak jadi kuli ke?!haha...hope not, ape pun lakonan hari ne adalah menyiapkan kerja sekolah, harap berkesanlah! esok nak berlakon present depan geng dato' plak, minggu depan berlakon study sesungguh hati plak pulun untuk final exam, ooo....selagi hayat dikandung badan, saya hanyalah pelakon sementara atas dunia ne, pelakon tambahan je..ehehe

note: nanti nak cite lebey-lebey kat entri lain pasal pelakon dan melakon neh...

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign