NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::asal tajuk en3 panjang2 kebelakangan ne::

21 October 2010

::asal tajuk en3 panjang2 kebelakangan ne::

kan best kalo saya lei karang macam ne lam exam
bahagia kan??lei goreng secukup rasa gitu...aawww
tapi tula, karang lam exam takde point memang tak guna!!
terkesima orang yang check paper tu!takpom jadik biru..
lagi sadis kalau ada yang cakap...what's this??!!RUBBISH!!!!hoho;p
menangis tak berlagu la woi...tensen pikir nak keje apa sem depan
masa dah kontot sangat nak g mencari keje neh...
okeih, melalut, baru perasan kebelakangan ne 
tajuk en3 panjang2, huhu...adakah tertekan?
semoga dipermudahkan segala perkara
sesakk sangat da neh...huuuu(--")
nak saving macam mana la gini
takpelah, dengan keadaan sekarang ne pun da bersyukur

note: bersusah-susah dahulu....jom belayar!

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign