NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::adakah mahu menumpang populariti cikgu shida::

20 October 2010

::adakah mahu menumpang populariti cikgu shida::

okei, ingat tak masa fenomena cikgu shida ritu
hehe..ingat nak join gak blogger lain wat en3 sal tu
tapi memandangkan bermacam bagai versi 
bermacam komen, puji, support dan macam2 en3 yang ada
dan certainnya lebey kurang apa yang mahu dikupas
maka eloklah baca kat blogger2 lain yeww, google aje..hehe
best jugak baca en3 dioram..hehe
apa pun layan cikgu syida tyme stress lei wat tersenyum sipu2..haha;p
tadi masa google cikgu syida, mane tahu ada video terbaru ke
jumpa plakkk video-video tambahan yang menyokong cikgu syida
aaiihhh...adakah mahu menumpang populariti cikgu syida??
lagi banyak plak tu video die..huhu
apa pun malas nak amik kisah sgt yg neh..
suka hatila kalo itu yang leii puaskan hati
whatever!!!...


note: tensen...banyaknya kena baca...huhu(--")

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign