NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::traffic??traffic jam kat blog?betul ke?::

05 September 2010

::traffic??traffic jam kat blog?betul ke?::

okei!saya mengaku saya budak baru merangkak dan bertatih dalam alam blogger ne...al maklumlah, tak sempat nak godek banyak2, sebab banyak lagi mende lain yang nak dibuat..hehe, so bile geng2 blogger bercerita pasal traffic jam di blog..saya rasa ini suda mengarut, eheh...men'jakun'kan diri..huhu, yee!!macam mana?adakah seperti yang berlaku dijalan raya tu atau adakah....mmm, cuba berimaginasi membayangkan lebuhraya jalur lebar yang penuh sesak...uhuh, agaknyelah camtulah ye..

yelah, mende cam gini agak payah nak caya..tapi selagi tak cuba macam mane nak percayakan?okeila kan??!! cuba mende cam gini lagi baik dari cuba mende cam tahyul ke hape, tak rugi la kan..meh sama2 kita rajenkan diri even tak bape rajen..eheh


















so apalagi, jom ramai2 klik2..hoho
asal tetiba rajen neh ngadap blog
keje sekola mane???
syohhh!!


p/s:Jom kita ramai-ramai bloger-bloger cuba trick kat atas, benda ni pon saya dapat dari page Bemie's world Thanks kepada anda dengan tips ini.

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign