NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::gatal::

19 September 2010

::gatal::

gatal tangan?orang kata kalo gatal tangan nak time duwet!
hoh!bagi saya, takde maknanya, da kalau gatal tu garu jelah kan?
tak yah susah2 tunggu dapat duwet..aish!!asal plak cite sal duwet neh memalam neh
ko ingat banyak duwet selamat?tak banyak duwet pun selamat kew??
takde duwet langsung pun selamat kew?
okei ne bukan nak story mory pasal menatang duwet neh
adehh!emo plak kat duwet, tak pepasal..
neh nak ulas sket pasal kes yang masih hot
"the most attractive cases in eidulfitri"
iaitu kes Pembunuhan Juatawan kosmetik Sosilawati Lawiya + 3 rakan
sangat sedey dan teramat simpati dengan apa yang menimpa mereka
tambahan pula apa yang terjadi dibulan yang penuh barakah bulan Ramadhan
semoga arwah-arwah dicucuri rahmat oleh Allah
buat keluarga mereka diharap bersabar dengan apa yang terjadi
dan buat suspek dan tertuduh harap diberi hukuman yang setimpal
sesungguhnya perbuatan mereka sangat keji kuasa 10 + kejam dan sejahat-jahatnya
dan mereka tidak layak dipanggil manusia ataupun binatang



nak baca lebey detail pasal kes tersebut klik link-link yang ada ne :

moralnya, tak kisah la ada duit ke, takde duit ke, kita sendiri kena beringatla, dunia maju sekarang tidak menjamin keselamatan kita, dimana-mana pun seakan tidak selamat, semoga Allah melindungi kita dimana jua kita berada, hanya DIA yanag Maha Pelindung..aminn 

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign