NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::ramadhan barakallah~~::

21 August 2010

::ramadhan barakallah~~::

alhamdulillah sentiasa dipermudahkan segala urusan tambahan pula di bulan penuh berkat ne..
actually majlis berbuka pose antara senior2 x-watan akan diadakan bersempena ramadhan ne, hehe, saya naik segan actually, huhu..yela..bukanlah saya tak kenal senior2 x-watan tu, batch en.azham jugak
lagipom batch dioram sporting n cool..i like lah~~tapi disebabkan kelewatan habes kelas dan juga sudah ada planning yang telah dijanjikan makanya mungkin saya tak moley join..huhu(T_T)..
dan en.azham??mm..saya tak sure la pegi ke tak..
teringat pula~~macam2 lam ingatan, ..huhu,
yang penting sekarang kena tito, sok saya ade kelas..
semangat okei...

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign