NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::....::

25 August 2010

::....::

wahh!entri dipetang hari, sebelom berbuka puasa pulak tu dan jugak sambil mendengar lagu Maher zain 'the chosen one', cuaca petang yang indah dengan angin sepoi betul2 mengingatkan suasana petang dikampung salor..huhu, cuaca hari ni sangat baik even tengahari panas terik..alhamdulillah,  perasaan sekarang sukar ditafsirkan, yang tahu hanya dapat buat entri ne, hari ni masak awal sket, sok da masuk keje, tapi perasaan sekarang seakan tak mahu pergi kerja, namun based kan keperluan semasa saya amat memerlukan banyak fulus, so harus rajin2kan diri..ikutkan teramat tidak menyukai makan gaji, bile memikirkan bisnes dan apa yang saya suka buat, mahu juga dipraktikkan, hidup pun enjoy kan!insyaallah, one day..i pray for it(^_^)

"selamat berbuka puasa teman-teman"

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign