NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::rasa nak kawen::

20 July 2010

::rasa nak kawen::

rasa nak kawen tu da lama da...da banyak kali da rasa

time tengok orang kawen, tetibe jugak rase nak kawen
time orang ajak kenduri kawen, rase nak kawen jugak tetiba
time tengok orang pakai baju cantik2 masa kawen, jugak tetiba rase nak kawen
time dapat kad jemputan kawen pun, rasa nak kawen jugak
time tengok pengantin jadik lawa kena make-up, pun rasa nak kawen
time tak tengok orang kawen pun, rasa nak jugak kawen
macam mana tu??



hmm.. kawen tu biasala...impian setiap orang kan??tapi rasa nak kawen tu, maybe certain orang jek yang akan rasa in certain situation, maybe??apepom..saya suka perasaan semacam itu (saya punya suka la kan), yang pasti perasaan semasa n selepas kawin lagi sukaaa kan??tetibe jek ase lambatnye nak kawen..saya nak abeskan saya nye study dulu okei (huhu..terjaminkah?).....persoalan???????tidak diketahui, harap maaf^_^

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign