NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::july post::

02 July 2010

::july post::

mm..bau sempat nak uat post tuk bulan baru neh..huhu, cepatnye masa berlalu tau, penim saya, mane nak didahulukan (ceehh, macam la banyak mende nak uat, saje uat2 sibuk...haha=P) tapi betul la, banyak g nak prepare..huhu, sungguh tak suka, pepun sok saya da mula kelas, i hope da first class will be fine...rindu jugak kat coursemate, namun begitu ade sesuatu yang agak mengganggu fikiran, maybe terfikirkan masa yang cukup pendek..hope semester ne okei dan apa yang dirancangkan nanti akan berjalan lancar..insyaallah..

p/s:len kali saya belanja kamoo lak ye..hehe (saja letak movie ne, hint!!)

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign