NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Blue mood::

03 July 2010

::Blue mood::

hehe..oram kata blue mood ne orang yang depressed,sad, glommy betul ke?tapi saya tak rase macam tu, blue mood ne maksudnye layan blues, jiwang, haha..ikut suka saya la nak tafsir camne kan..depends masing2...so skang saya dalam blue mood, tingat kat buah hati..disebabkan kelas sebagai penghalang saya dan buah hati (cehh, salahkan kelas plak ye..haha) so saya berharap saya akan cepat2 habeskan kelas secepat mungkin, abeskan semester secepat mungkin...huhu, wish2.(usaha la wei, wish saja kompem tak lepas nya..)hehe..okei2!!siap2 nak g kelas, hope kelas rini abes awal..hehe(sungguh pemalas)^_^


No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign