NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::such as revenge::

06 June 2010

::such as revenge::

yup memang pom, saya revenge balik, ngadap blog ne sepuas hati saya, uat new post  sebanyak mana yang saya tak le uat sebelom ne disebabkan modem broadband yang uat hal n maybe rusack(xdela, gimik jek,tyme de mood jek berblog ye, heheh)...huhu, sungguh menci...saya takle berFB(yang tu tak kisah sgt), tapi buat saya takleh berblog(yang ne memang takleh wat tak kisah) sebab nye banyak memendam rasa, hehe...cian blog neh, terabai ye...hehe,

tak sabar la tunggu cik eni balik ne, nak suh tutor saya sket sal blog neh, banyak g tak expert..huhu, takde keje sungguh..hehe..malas tol nak godek2 sendiri mende camneh..(^_^)

p/s: nothing..

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign