NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::skola suda mula::

29 June 2010

::skola suda mula::

huhu..bila mengingatkan gaji nak masuk, ase lambat jek masa
bila mengingatkan skola da nak mula diz weekend, cepatla plak masa
dan bila mengingatkan tyme kawen, lambat jek masa..hehe, mengade!!
okei..3 hari sahaja lagi saya da mula masuk kelas
nak kata takde semangat, takdela plak,
cuma nak kuatkan diri tu tuk hadapi hari2 mendatang
dan jugak menguatkan mental serta sel2 otak yang da lama tak digunakan
tuk hal2 akademik ne
pic source; acetheinterview.com
 
sepanjang cuti semester sikit pun saya tak jeling kat mende2 yang berkaitan ilmiah ne
hanya melayan game, majalah, wayang, xoxo gossip girl, showdown & yang penting makan..hehe
dengan erti kata lain memang relaks habesslah..hehe
ape pun saya mengharapkan saya uat magic sem neh..
saya cuba berubah (saja letak statement yang sama tuk mengingatkan saya, sebab sentiasa lupe=P)

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign