NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::bahagia hati::

07 June 2010

::bahagia hati::

hati saya bahagia..suka ade, hepi pun ade, geli hati pun ade..peristiwa naik bas

 kenapa naik bas tu?"takla, ne sebab terpengaruh nga cik ika la, nak test betul ke sedap lokceng yang cik ika suka makan tu" (cerita pasal lokceng ne leh refer kat post mission to eat lokceng )

terus buat saya tergelak dan bertanya 

"kenape lak?bile lak saya pengaruh en.azham?takkan la semata2 tu en.azham naik bas feberet saya (refer kat bas mutiara 2 tingkat, range tempat duduk antara 17-22)"

en.azham jawab 

"betul la, saya nak cuba semua benda yang cik ika suka (oo..en.azham, awak tau tak jawapan tu uat hati saya berbunga lily putih, jawapan tu awak copy lam drama korea ey..ekeke, sungguh membuatkan hati saya senang hati)"...huh time mengorat mulut maniskan...lelaki...lelaki


p/s: post takde motif

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign