NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::basshunter::

11 April 2010

::basshunter::

 green become ulat buku..eeiiyuu

ehehe, takde kaitan langsung, sempat g uat entri even final exam 5 hari lagi menjelang tiba untuk dilalui..uhuhuk.
seksanye..bile da maken bertambah umo ne makin liat nak mengadap buku study, seb bek saya tak smbung study pas kawen, kompem tak smbung terusla jawabnye..heheh, seb bek sambung skang ade jugak hikmahnye bersusah payah skang, rite?..memang payah!!bile la nak bes sume ne, ishh sebuk jekk...buntu betul disaat2 akhir macam ne, ase cam zero jek, ase cam kelam kabut even nampak cam tak kelam kabut, ase cam tak sempat even sempat jek melayan mende len, nampak cam rilekss even lam hati cam ribut jek, nampak cam cool jek even serabut serabai, saya cube bertenang..okei..cube berusaha even cam tak berbaloi, orang kata "jangan mengaku kalah sebelum berjuang"...mm, betul2...saya cube, kuat kan diri saya walaupom tak bape confident disaat akhir camneh, takpe2..< green >

p/s:rajin2lah menambah ilmu bukan sebab exam..nawaitu itu penting..hukhuk...baikkklah(^_^)

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign