NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::entri in advance::

12 March 2010

::entri in advance::

disebabkan kesibukan yang melampau seminggu dua neh..aku memang tak berkesempatan untuk berblogging eventhough aku tersangat2 hingin berbuat demikian rupe..dan akibat ketidak sabaran aku tu, dengan tidak sengaja aku ter'create' 3 new post including this..so i should stop here, banyak g nak setel kan, study tuk exam tak lagi(luse), proposal tak lagi sentuhnye(arini), study tuk present tak jugak lagi(esok)..dan sume tu akan aku hadapi lam beberapa jam g..huhu, cam hape jek..sob2!kenapa kamu begini green?okei2.. so i stop here...hand ups!



p/s: List for entri yang tertangguh!ahaks bangang..cam takde keje jek..syuh!syuh! g study..

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign