NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::wiLL ya?!::

05 January 2010

::wiLL ya?!::

arini sedikit kelam kabut sebabnye xde keje sangat nak wat..hehe, isn't dat good?bored..di kesempatan masa yang banyak terabai ne, sempatla ku mengedit blog ne..bau nak blaja2 tukar layout, hehe..add gadget sket2, kunun2 make-over la ye..at least de la jugak kan inisiatif nak meng up-gradekan blog aku yang xseberapa ne kan..

semalam hasil diskusi aku nga dia new laptop mungkin akan dibeli lam tempoh sebulan ne atau lebey sebab kitaoram maybe amik masa sket nak compare2 mende alah tu supaya tak menyesal kalo beli rush sangat..very lucky to have genius IT (my sis at UKM, she suggest me about several laptop for me to choose and how to find a good laptop before we proceed to buy and be careful to not being cheated by the seller) sebab da bagi best suggestion tuk beli new laptop nanti..

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign