NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::SunDay munchy::

07 December 2009

::SunDay munchy::

hye..mm,semalam aku xupdate nye blog, sebabnye ari ahad kan..cuti, kena rest, hehe..so aktiviti tuk memenuhkan ari cuti supaya tak berlalu dengan tito yang memanjang, keluar tengok wayang..lagipom memang da lama tak jumpa someone,1 day before, i told him already dat i want to watchin' JUMP movie by stephen chow..so, first destiny kitaoram kat alamanda around 12pm kitaoram arrived kat sana, tengok wayang kat alamanda , little frust sebabnye movie yang aku nak tengok tak kuar g, so nak xnak aku amek gak tiket wayang MYSPY(lam keterpaksaan coz aku neh kureng sket filem melayu sebabnye da serik, wat rugi duwet jek a.k.a xberbaloi!! sebab aku serik??wayang yg rempit tuh-2 pom ikut jek sebab fwens yang nak nengok "what's moral there?tell me?memangla ade dienye moral tapi seket sgt, what i know lam tuh lagi banyak tunjuk ajar kepada penonton cane nak nak jadik fool person as mat rempit n kuar plak cite Jalang yang lagi ntah pe2, please la!!cam2 je ke filem oram melayu?camtu ke reality oram melayu?"moral konon!!daa..cite camtu lagi banyak beri info -ve okay!! 2 la yang merosakkan lagi anak muda skang yang terpengaruh dengan ape yang dioram tengok- secara tak langsung uat aku memang xsuka n anti terus filem melayu)

okei,back to da real ..kite review sket sal movie MYSPY ne ye...movie neh bole la aku bagi ala2 'thumb-ups' sebab bikin aku gelak sampai sakit pewut,hehe..kelucuan ade, emosi ade,fwenship ade, almost le cakap bes jugak movie ne..tapi yang xbape besh kite leh agak pe yang akan jadi tuk certain part babak lam movie neh..so guys outthere,if u think dat u need to release tension, watch diz movie okay...

after tengok movie, jejalan around Alamanda "window shoppin' time"..hu, window jek??!!puas pusim2 kitaoram rest, makan jap dunkin's donut, so lot kedai kat alamanda tu abes kitaoram masuk n window, 1pom tak tinggal..hehe, penat gak la kaki aku jejalan.


urm..pewut da lapa neh, punye la orang tanye da lapa lom, aku asek jawab okey,still ok, biasa2 je..hehe, len kat mulut len kat pewut ye..hmm, lama betul perjalanan sebabnye kitaoram g kl semata2 nak makan nasi arab..ehehe, so sampai kat destiny yg dituju,

*al-Rawsha restaurant -femes sebab nasi arab die besh

maka sampai gak la akhirnye kat restoran tu, n yang frust nye menu nasi arab yang nak makan tu da abes,so terpaksala meng'order' nasi arab yang len..aku order lauk lamb n  chicken,seb bek tunggu kejap jek sebab servis cepat, berbasic kan pewut yang da lapa, sebabnye tghari tu juz makan dunkin' donut, abes jugak aku ngadap nasi tu, kalo tak memang tak berbaloi datang jauh2..hihi

*ne nasi yang kitaoram order, cam tak caya aku leh abes makan sume tu, beso upenye pewut aku neh..haha.conclusion for dat day, ase frust tu banyak jugak sebab banyak mende yang nak xdapat..huh

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign