NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::StiLl AbOuT Y.E.S.::

05 December 2009

::StiLl AbOuT Y.E.S.::

..a'hah..about my shopim to go at SOGO again, i really forgot to share dat amazing coinsidences to meet my old skoolmates', i'm already not seen her for long2 time, mm..almost 5 years, it's a really lucky day 4 me to see her again even if i xsempat borak panjang2 nga die, lagipom aku memang lucky agak nye coz i meet her wif her man..hehe, in 20minutes i thought we're share bout us, n it's a good news dat she will be a brides comin' soon..so sweet..oo yeah, lupe lak nak kenal kan my schoolmates ne, ewa namanye..

bukan aku saja yang terkejut tengok die, die pom bkn men terkejut nengok aku tambah plak bile aku berjalan beriringan dengan someone,hehe..katanye"mc'ka, how u get here wif dats guy?what happen?why u wif him?gosh..unpredictable!!" lebey kurang gitu la maksudnye..aku pe lagi"i dun know watcha say, its happen really fast"cewah..begitulah jawaban bersahaja yang bole aku bagitau, and she really still not believe what i say n confius..whatever, hehe..for really sure i'm waiting for your invitation..insya4jj1, i'll be goin' to your switch' status day to be his mrs...pray da best and be happy 4 u...

mm..i'm really think' dat my intuition really goods,heheh..sebabye masa mule2 aku jejak kaki kat situ lam hati aku da terdetik yang aku akan jumpa someone yang aku kenal...and it's happen!!..really sweet moment coz aku memang da lama tak jumpa ex-skoolmates aku, da lama tak dengar bite, tak dengar khabar..lupe lak nap snap pic nga c ewa ne, payah da nak jumpa kebetulan camtu kan..miss her a lot

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign