NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Family day's::

05 December 2009

::Family day's::

hurmmm...skang da ujung tahun, family day's memang acara wajib bagi kaum kerabat family aku belah mak untuk mengeratkan silatur-rahim 4 each others, dengar2 khabar taun ne kat Bukit Merah Laketown Resort..huwaa, i'm used to go wif them, tapi cuti da abes..sedeynye...taun lepas kitaoram berfamily day's kat Cameroon Highlands n Cherating Resort, nice n miss dat moment...

banyak upenye gambar2 yang aku tak sempat nak share  hehe,suke sangat bercuti kat sana sebab sejuk even aku tak bole sangat nga cuaca sejuk neh...
diz time kitaoram bau nak kuar jejalan selepas rest semalaman, so schedule 2nd day tu memang penuh, banyak tempat gak kitaoram g jejalan, bez betul jejalan lam cuaca berkabus n sejuk ne ye..cam kat oversea lak ase, first place kitaoram singgah kat strawberry farm, pastu g tempat flowers2 yang cantik bangat, after dat kitaoram singgah kat cactus farm n lastly panjat gunung cameroon tuh..tinggi btl..tapi cantik sangat pemandangan, hope tempat ne akan jadi special place for my honeymoon soon..heheh
sandwich kat puncak ne memang mahal betul, so otw balik kitaoram singgah beli roti sandwich n caik salad n bahan2 nye yang lain tuk uat kat resort, lagi puas hati makan, hehe
after panjat gunung kitaoram singgah kat pasar beli bahan mentah tuk masak, pewut sume oram da bunyik, cuaca sejuk ne memang cepat uat oram cepat lapa upenya, adam sampai nangis2 cakap lapa..poor little boy, tuh gambar die kat bawah lam yellow cloths ngadap nasi , bersungguh kan tu, ee geram nye, tarik pipi sket..cute btl, so hari tu berakhir dengan keletihan tapi bez, balik tu after masak, makan, rest, aku n puak2 yang masih ber'energy' neh kuar jejalan kat pasar malam pada malam tu...

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign