NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::alloha::

16 December 2009

::alloha::

huhu..da lame asenye x meng'updates' blog ne..windunye,taktau pe nak tulis + plak fikiran aku sikit bercelaru kesan daripada result sem 1 bau ne..agak mengambil masa tuk menerima kenyataan yang aku mybe bakal repeat paper coz one of my subject tak memenuhi syarat yang dikehendaki..sob sob!!so xpe, be cool, tetap bersyukur dengan ape yang da tersurat,mybe de hikmahnye, insyaallah..arini borim sket kat ofis coz xde keje sangat, tambah lak ujan uat aku mengantuk jek..oyyeep, td bos belanja coz itu hari 2 aku uat sales bole la dikira nga jari, kire as a motivate for me to do better..hehe

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign